• Onderwijstoptalentprijs Home 01
  • Onderwijstoptalentprijs Home 02
  • Onderwijstoptalentprijs Home 03

Update i.v.m. coronacrisis

de OnderwijsTopTalentPrijs  WORDT doorgeschoven naar 2021. 

Het is door de coronacrisis onmogelijk dit jaar de prijs op een goede manier te organiseren. De volgende uitreiking is dan begin oktober 2021 in Amersfoort, Nationale Onderwijsstad. Vragen: kees@nationaleonderwijsweek.nl 

 

INOP en Nationale Onderwijsweek

 

Vanaf het allereerste begin van de Onderwijstoptalentprijs in 1993 - toen nog onderdeel van de Nationale Onderwijsprijs en later onder een andere naam - was de organisatie in handen van het Instituut voor Nationale Onderwijs Promotie (INOP). Met ingang van 2019 gaan de activiteiten van het INOP over naar de Stichting Nationale Onderwijsweek. Hiermee wordt het voortbestaan van de prijs veiliggesteld. 

Met zorgvuldig gekozen projecten haalt het INOP sinds 1990 scholen voor het voetlicht, waarbij met een grote groep andere organisaties wordt samengewerkt.  De bekendste projecten zijn: Nationale Onderwijsprijs, Basis 10, Gouden Schoolbank, OnderwijsTopTalentPrijs, 400 Jaar Nederland-Japan,  IPB Award, Zo wil ik wonen, Nederland maak je samen, VMBO in Beeld (fotowedstrijd), Trots op Praktijkonderwijs. Ook werkt het INOP al jaren samen met de organisatie die verantwoordelijk is voor de Nationale Onderwijsweek en de Onderwijsstad van het Jaar. Deze samenwerking heeft in 2019 geleid tot het opgaan van het INOP in de Stichting Nationale Onderwijsweek.

Heeft u vragen, neem dan contact op met projectleider Kees Koppers: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vanwege de coronacrisis heeft de organisatie besloten in 2020 geen Onderwijstoptalentprijs uit te reiken. Organisatorisch was dit helaas niet haalbaar. In 2021 staat de prijs weer op de agenda. Voorlopige planning: begin oktober in Amersfoort, Nationale Onderwijsstad.