Hoe zorg ik voor mooie natuurlijke wimpers?

Elke vrouw wilt het, prachtige volle en lange wimpers. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan, ik wil je graag meenemen in de stappen om prachtige wimpers te krijgen zonder dat je daar nepwimpers voor nodig hebt. Door iets te investeren, blijf je langer en mooiere wimpers hebben dan wanneer je voor een avondje nepwimpers gebruikt. Dus lees verder voor het stappenplan!

Stap 1. Schoonmaken

Schoonmaken van de ogen, je zou denken, het spreekt voor zich. Helaas is niets minder waar, een voorwaarde van alleen al een succesvolle verfbehandeling is het schoon- en vetvrij maken van de wimpers. Op deze manier wordt er een perfect en langdurig resultaat behaald. De beste manier om dit te doen is door middel van make-up remover met micellar water.

Stap 2. Extra reinigen

Om een langdurig resultaat vast te stellen is het zaak om de wimpers en ogen nogmaals goed schoon te maken. Wanneer je je wimpers wilt krullen of verven, dan moet je gebruik maken van een zoutoplossing. Hierdoor is het zeker dat het resultaat langdurig zichtbaar is. Ook kan je met een zoutoplossing je kwastjes en andere tools schoonmaken die je gebruikt bij het doen van je wimpers!

Stap 3. Liften of Curlen

Er zijn twee manieren mogelijk om je wimpers te laten stralen. Een eerste methode is liften, met een Lash Lift kan je je wimpers langer doen laten lijken en worden je ogen een stuk sprekender.
Wanneer je er voor kiest voor een Eyelash Curl krijgen je wimpers een prachtige krul, worden je ogen ook groter en toon je meer expressie.
Beide manieren hebben tot 6 weken resultaat en zorgen voor een prachtig resultaat. Wel is het essentieel dat je gebruik maakt van een speciale wimperkam zodat je het beste resultaat naar voren kan brengen.

Hoe kom ik hieraan?

Wil jij nou ook zo graag prachtige wimpers en zelfs speciale verzorgingspads voor je wimpers? Klik dan hier voor alle Lash Styling producten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *