Ik wil iets veranderen in mijn leven, maar hoe?

We kunnen op veel plaatsen inspiratie en motivatie vinden voor de volgende stappen in ons leven.  Er zijn veel boeken met verhalen over hoe je je mindset kunt verbeteren.  Er zijn ook tijdschrijven met artikelen over hoe we ons leven voor het betere kunnen veranderen.  Nu kunnen wij ook naar podcasts luisteren en inspiratie vinden door andermans levenservaringen. We kunnen hun verhalen horen en toepassen op ons eigen leven.  Maar alles is over het algemeen, hoe zit het als er iemand was die er is om specifiek jou te helpen?

Wat is een life coach?

Een life coach is geen therapeut, maar meer een soort van gids.  Het is iemand die een comfortabel gevoel geeft aan jou.  Je werkt in een hechte samenwerking om nieuwe ideeën en gewoontes te ontwikkelen. Samen creëer je een levensbalans tussen actie en rust.  Een life coach geeft empowerment en motivatie op de weg naar het bereiken van je doelen. Denk over hen als een meedenkende partner. Iemand die kan helpen wanneer alles niet duidelijk is.

Hoe kan een life coach mij helpen?

Een life coach is nuttiger dan boeken of artikelen.  Een voordeel is dat ze je specifiek helpen. Ze zijn onpartijdig en niet veroordelend en helpen je om buiten je comfortzone te gaan. Een ander voordeel is dat wat je zegt altijd vertrouwelijk is.  Een coach kan manieren ontwikkelen om doelen te maken en bereiken.  Als je onzeker bent, kunnen ze je ondersteunen en je grenzen helpen oprekken. 

In welke delen van mijn leven kunnen zij helpen?

Een life coach zoals die op Coach Hero, kan je helpen met de ontwikkeling van je carrière, relaties met andere mensen, en je helpen om meer aandacht aan je gezin en zelfzorg te geven. Een coach kan je helpen met tijdmanagement en met je praten over vragen zoals: waar haal ik energie uit en wat kost me te veel energie? Zo kan jij je focussen op de belangrijkste aspecten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *