Kan je kind niet meekomen op school?

Bijles

Het kan altijd gebeuren dat je kind niet goed mee kan komen in het onderwijs, natuurlijk wil je niets liever als ouders dat je zoon of dochter met gemak kan leren. Helaas is dit niet altijd zo, en zal hij of zij er meer voor moeten doen dan de gemiddelde leerling. Door bijles te volgen is het mogelijk dat je kind eenvoudiger in de toekomst kan leren, en de stof eenvoudiger oppakt dan nu het geval is. Wordt de les individueel gegeven dan kun je het maximale uit de leerling halen, achterstanden worden weggewerkt en de leerling vindt het ook weer leuk om te leren omdat die het snapt.

Werkwijze

Voor welk vak een leerling ook bijles nodig heeft, bij ieder vak is er een passende student van het hogere onderwijs beschikbaar om de leerling bij te scholen. Altijd beschikt de student over de juiste kennis en capaciteiten, om de benodigde lessen over te kunnen brengen aan de leerling. Wil je extra les voor je zoon of dochter dan kan dit op verschillende manieren, zowel voor lange tijd als een korte periode om bij te spijkeren. Je kunt er zelf voor kiezen waar je de les wilt hebben, dit kan zowel bij je thuis zijn als op een andere locatie bij je in de buurt. 

Bijles

Les online volgen

Het volgen van bijles online is natuurlijk ook mogelijk, via verschillende platformen is het mogelijk om les te volgen. Wanneer je kijkt op de website debijlesstudent.nl is et eenvoudig om jezelf in te schrijven, geef aan waar je extra les in wilt hebben en welk element exact. Je zal over het algemeen binnen 24 uur een reactie krijgen van de bijlesstudent die je aanvraag wil bespreken met je, hierbij kun je direct doorgeven hoe lang je extra les wilt hebben. het gesprek vindt plaats tussen de ouders of verzorgs en de student die de leerling gaat helpen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *