Steeds moderner leren

e-learning design

De tijd dat leerlingen en medewerkers klassikaal les volgden is met de komst van internet flink minder geworden, online les volgen is eenvoudiger en je kunt het doen wanneer het je uitkomt. Door een goed programma te laten ontwikkelen, profiteer je maximaal van het leren online. Aan de hand van de kenmerken van je bedrijf kun je een eigen e-learning design ontwerpen, hierbij is niet alleen de uitstraling van belang maar ook de indeling van de content die wordt gebruikt.

e-learning design

Laat het systeem op maat maken

In tegenstelling tot een standaard product is een e-learning design op maat veel effectiever, zeker wanneer je grote groepen medewerkers moet trainen is dit een groot voordeel. Het uiterlijk van de cursus is een belangrijk element voor de cursisten, hoe beter de content is ingedeeld hoe eenvoudiger er geleerd kan worden. Hoe netter alles eruit ziet hoe beter en sneller de cursisten de leerstof op zullen pakken, het heeft eigenlijk alleen maar voordelen en geen nadelen. Op de website van splintt.nl zie je de verschillende mogelijkheden met e learning. 

Vele mogelijkheden

Niet alleen leren kun je met e learning maar er zijn ook verschillende andere mogelijkheden, met een goed e-learning design kun je snel je medewerkers op de hoogte brengen van veranderingen binnen de organisatie. Is er nieuwe wetgeving dan kun je dit eenvoudig melden door nieuwe content toe te voegen, ander voordeel is dat zij altijd en overal toegang hebben tot de lesstof. De cursisten hoeven niet meer naar een andere plaats om te kunnen leren maar kunnen dit thuis ook eenvoudig doen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *