Time management training volgen?

Een time management training, het klinkt misschien wat vaag. Toch kan het eigenlijk voor iedereen een heel goed idee zijn om een dergelijke cursus te volgen. We kennen immers allemaal wel het probleem van niet zo productief zijn als we eigenlijk zouden willen zijn of van moeite hebben met efficiënt werken. Een time management training kan bij dergelijke problemen uitkomst bieden. Het kan je leren om resultaatgericht en slim te werken, zonder dat je steeds afgeleid wordt. Je krijgt in dezelfde tijd meer gedaan en dat is natuurlijk altijd prettig. Zo krijg je eindelijk eens al je werk af of je houdt meer tijd over voor andere dingen!

Hoe ziet een time management training eruit?

Zoals gezegd kan iedereen baat hebben bij het volgen van een dergelijke cursus. Maar hoe ziet een time management training er nu precies uit? Dat ligt er natuurlijk maar net aan bij welke aanbieder je deze volgt. Als je kiest voor Tijdwinst.com, dan kun je het volgende verwachten:

  • een cursus van één dag binnen het bedrijf waar je werkt
  • je gaat met alle collega’s samen aan de slag
  • je leert diverse methodes en technieken om efficiënter te werken
  • er wordt maatwerk geleverd, de cursus is echt toegesneden op jullie specifieke situatie

Door het maatwerk hebben jullie echt veel baat bij de time management training van Tijdwinst.com. Je leert het meteen toe te passen op jullie eigen specifieke situatie, dus je hoeft geen zaken te leren waar jullie op de werkvloer toch nooit mee te maken zullen krijgen. Een cursus van één dag is natuurlijk maar het begin, daarna moeten jullie het zelf in de praktijk toe gaan passen. Dat valt nog niet altijd mee en de kans is groot dat je in de dagelijkse praktijk nog tegen zaken aanloopt waar je tijdens de cursusdag niet aan had gedacht. Daarom bieden zij na een time management training altijd follow-up mogelijkheden aan. Je kunt achteraf onbeperkt vragen stellen over punten waar je tegenaan loopt.

Waarom volgen

Hoe weet je nu of het voor jullie een goed idee is om een dergelijke time management training met elkaar te gaan volgen? Dat is het geval als je bijvoorbeeld vaak een gevoel van tijdnood hebt, je krijgt je werk eigenlijk nooit helemaal af en dat zorgt voor onrust en stress. Ook kan het zijn dat de agenda’s te vol zijn, dat er teveel vergaderingen zijn en de to-do lijsten steeds maar langer en langer worden. In de time management training leren jullie om prioriteiten te stellen en om grenzen aan te geven. Je kunt misschien gewoon niet altijd aan ieder verzoek van je collega’s voldoen. Ook leer je effectief organiseren en plannen en je leert gebruik maken van diverse tools die het werk gemakkelijker kunnen maken. Denk daarbij aan Lotus Notes of Groupwise. Uiteraard wordt er altijd gekozen voor opties die goed passen bij jouw bedrijf. Het gevolg is dat jullie allemaal meer rust ervaren, dat er minder stress is en een betere balans tussen werk en privé. De time management training zorgt daardoor niet alleen voor effectiever werken, maar ook voor een betere sfeer binnen het bedrijf!

Lees meer…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *