Veilig de toekomst in

The rent company

Leer je niet omgaan met een laptop op school dan heb je eigenlijk in het vervolgonderwijs al een flinke achterstand, het is daarom belangrijk om er al vroeg mee te beginnen kinderen op dit vakgebied klaar te stomen. The rent company faciliteert laptops in klaslokalen, en voorziet de leerlingen van actief lesmateriaal. Hier wordt onder andere geleerd hoe kinderen een laptop moeten bedienen, maar komen ook de onderdelen ervan aan bod. Het ontvangen en verzenden van email via verschillende programma’s en omgaan met online leermiddelen. Om veilig te kunnen werken, worden veiligheidsissues ook in de lessen behandeld.

Eenvoudige abonnementen

Wil je als school gebruik maken van The rent company, kun je dit doen aan de hand van voordelige abonnementen. Zij hebben met de Easy4u pakketten maar een doel, alle leerlingen kennis laten maken met digitaal onderwijs, het is zelfs mogelijk om hulp te krijgen met Starthulp klas. Met deze hulp wordt de introductie verzorgt door een ervaren specialist, hierbij wordt eerst gekeken of alle laptops goed werken door een klassikale controle. Ook het verbinden met een wifi netwerk wordt doorgenomen, en natuurlijk direct gedaan door de leerlingen. Ook wordt er uitgelegd hoe Microsoft Office moet worden geactiveerd.

The rent company

Het belang van de abonnementen

Niet voor niets maken er al verschillende scholen gebruik van het concept van The rent company, tegenwoordig kun je er als school of instituut niet meer onderuit om digitaal op de hoogte te zijn van de ontwikkelingen. Bij een vervolgopleiding heb je de stof nodig, zonder deze stof te hebben gehad sta je direct al op achterstand. De combinatie van Easy4u abonnement met de Starthulp klas, zorgt ervoor dat de leerlingen al snel op de goede weg zijn om de benodigde informatie tot zich te winnen. De leerlingen gaan bij een vervolgopleiding de vruchten plukken van deze leergang.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *