Wanneer wilt u een belbin training met uw team gaan doen?

In een team werken is niet altijd eenvoudig. Je moet namelijk zorgen dat iedereen net die dingen kan en gaat doen die het beste bij hem of haar passen. Je moet daarom goed weten hoe mensen in elkaar steken en wat zij nodig hebben om optimaal te kunnen werken. Ik wilde daarom graag kijken of wij een belbin training met ons team konden doen omdat ik sterk het idee had dat wij daar allemaal heel veel baat bij zouden kunnen hebben. Ik ben daarom gaan kijken of andere mensen uit het team ook interesse hadden in een belbin training en ik merkte dat de reacties heel positief waren. Dat was goed om te horen en ik ben daarom gaan kijken of het mogelijk was om al op korte termijn aan een belbin training te beginnen. Ik heb toen gezien dat ik eerst moest gaan kijken waar ik het beste een belbin training kon gaan volgen. Je wilt namelijk zeker zijn dat je met de juiste coach in zee gaat en dus ben ik gaan kijken waar anderen hun belbin training waren gaan volgen. Ik heb toen gezien dat ik het beste een keer naar de site Abundantlife.nl kon gaan. Deze site kwam namelijk heel vaak voorbij in verhalen van mensen die een belbin training hadden gevolgd en het leek mij dat ik daarom een keer moest gaan kijken wat ik hier op de site aan opties kon vinden. Ik heb toen gezien dat je hier voor een heel goede prijs een belbin training kunt volgen en dat was natuurlijk heel prettig om te zien. Ik heb mij toen goed verdiept in wat wij allemaal tijdens dit traject zouden gaan doen en ik kan u zeggen dat ik hier heel enthousiast van werd. Ik wilde hier graag aan de slag en ik ben blij dat ik snel knopen ben gaan doorhakken want inmiddels hebben wij deze belbin training achter de rug en ik had dit traject voor geen goud willen missen. Ik had niet verwacht dat wij zoveel inzichten zouden opdoen.

Wij hebben veel aan de belbin training gehad

Wij zijn blij dat wij een belbin training zijn gaan doen omdat ik gemerkt heb dat je hier echt heel veel goede inzichten door kunt krijgen. Je ziet hoe mensen zijn en wat je moet doen om mensen in hun kracht te zetten. Dat is heel belangrijk om fijn te kunnen samenwerken en ik merk ook dat de sfeer in ons team echt heel veel beter is geworden dankzij deze training.

Wilt u meer lezen?

Mocht u meer willen lezen over de mogelijkheden van een belbin training, dan kunt u:

  • Even naar de site Abundantlife.nl surfen
  • Bekijken wat u hier aan mogelijkheden kunt vinden
  • Een keer bekijken wanneer u aan uw training kunt beginnen

Ik merk dat wij heel veel baat hebben gehad bij deze training omdat wij nu veel eerder pijnpunten kunnen herkennen en wij weten ook veel beter hoe wij ons team het beste kunnen inzetten. Ik raad deze training daarom aan iedereen aan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *